Chokolade

Der er 36 varer.

Chokolade, bolcher og andre lækkerier

Vi har lækre chokolader og bolcher, der får tænderne til at løbe I vand! Vi forhandler de lækreste chokolader fra Summerbird, mandler med farverig chokoladeovertræk og unikke bolcher fra Møn Dragée. Vi har flere forskellige og lækre slags trøfler fra Fantaisie de France og vi har en enkelt skumfidus i sortiment. Her finder du også verdens bedste chokolade. Centho blev kåret til verdens bedste chokolade i 2013.Fra Delicious har vi flere serier af lækre produkter, der både smagsmæssigt og visuelt er en delikat og frydefuld oplevelse.

Ønsker at forære en kurv fyldt med chokolade, lækkerier og vin? Vi har vin til hver en smag og kan lave lige den gavekurv du ønsker!  

Underkategorier

  • Summerbird Chokolade
    Summerbird Chokolade Hos AH Vine forhandler vi de ekstravagante produkter fra Summerbird Chocolaterie.  Indenfor de seneste år er Summerbird Chocolaterie blevet anerkendt som noget af verdens bedste chokolade, hvilket bl.a. skyldes deres engagement, kompromisløse tilgang til råvarerne, innovative smagskombinationer og æstetiske emballage. Summerbirds marcipan er produceret på spanske Valenciamandler, og chokoladen er lavet i samarbejde Valrhona, hvormed du får en helt exeptionel smagsoplevelse. Med en stor respekt for råvarer har Summerbird siden 2014 været 100% økologiske.  Hos AH Vine har vi et stort udvalg af Summerbird produkter heriblandt Summerbird Grand Cru - og mini flødeboller, mandler, chokolade og gaveæsker. Med den smukke og elegante emballage er Summerbird-produkterne den perfekte værtindegave.  Prøv Summerbird og du vil få en sublim smagsoplevelse. 
  • Trøfler, dessertchokolade & snacks
    Trøfler og dessertchokolade  Hos AH Vine har vi samlet et lækkert produktudvalg af trøfler, chokolade som hjælper dig til at samle den perfekte gavekurv eller værtindegave. Du kan bl.a. finde de populære franske chokoladetrøfler fra Truffettes de France, som passer perfekt til aftenkaffen eller dessertvinen.