Delikatesser

Der er 27 varer.

Delikatesser og specialiteter

Delikatesser og specialiteter hører sig til en god aften med vin. AH Vine forhandler et bredt udvalg af specialiteter fra hele Europa. Pesto til din grissini og Emma & Frederikke marmelade til dit knækbrød. Fantastisk juice med "sparkling" bobler fra Val de France og limonader fra La Mortuacienne. Chokolademandler fra Summerbird og Karlsens Krydderier. Alt hvad en god aften kræver, kan findes på vores webshop.

Underkategorier

 • Pesto, Tapenade, Dips
  Pesto, Tapenade, Dips Hos AH Vine forhandler vi pesto, tapenade og dips, som kan bruges til en hyggelig aften med vin. Vi kan blandt andet tilbyde La Favorita tapenader og pestoer, som er velegnet til at pifte et måltid op med. AH Vine har udvalgt en række produkter, der er lavet på naturlige råvarer, så du er sikret den bedste pesto, tapenade eller dip. De forskellige produkter er rigtig gode smagsgivere til pastaretter, ristet brød og salater - selvfølgelig sammen med en flaske god vin.    
 • Cider, Sodavand og Lemonade
  Cider, Sodavand og Lemonade I AH Vines webshop forhandles de fantastiske boblende og økologiske ciders fra Val de France. Disse produkter giver dig et glimrende alternativ til en mousserende vin, Val de France boblerne er alkoholfri og giver en imponerende smagsoplevelse. Derfor er disse lækre ciders også velegnede til børnevenlige fester. Derudover er AH Vine ligeledes forhandler af de lækre La Mortuacienne limonader, der findes i en lang række lækre smagsvarianter.  
 • Kiks, Knækbrød, Crackers
  Kiks, Knækbrød og Crackers Savner du en snack til din vin? Så kan du her finde et udvalg af kiks, knækbrød og crackers, der passer til en god flaske vin eller en flot gavekurv. Hos AH Vine kan du bl.a. finde de lækre crackers fra italienske Bonta Lucane og de delikate italienske mandelkager fra Laurieri. AH Vine anbefaler, at du bruger kiks og crackers som tilbehør til en flaske god rødvin, når du har gæster. 
 • Marmelade
  Marmelade fra Emma & Frederikke Skovbærmarmelade, bringer stor glæde ved morgenbordet! 
 • indpakning
 • Il Gusto Specialiteter
  Il Gusto  Her finder du et lille udpluk af vores nye spændende specialiteterfra vores serie Il Gusto
 • Naturens Køkken