Producent

Der er 163 varer.

Producenter

Fantastisk vine fra det meste af verdenen. AH Vine - Vinimport, importerer dejlige hvid, rød og rosévine fra det meste af verden. Vi kan bl.a. nævne Fish Hoek og Lanzerac fra Sydafrika, Purple Cowboy, Barrel 27, Bliss fra USA og Condamine Bertrand, Domaine Boissan, Frey-Sohler fra Frankrig og store lækre Amarone fra Luigi Brunelli, Luciana Cordioli vine fra Italien. Vinverdenen er uendelig og fuld af fantastiske oplevelser.

Underkategorier

 • Domaine de Boissan
  Domaine de Boissan Det franske vinhus, Domaine de Boissan er kendt for deres klassiske vine fra det kendte vinområder i Frankrig - nemlig Rhône. Rhône-vine er særligt kendt for deres mangfoldighed og varme. De franske Domaine de Boissan-vine er velegnet til kraftige retter, der er fyldt med stærke og kraftige krydderier. Disse vine er typisk lavet på en blanding af granache og syrah-druer. Domaine de Boissan tilbyder både flasker i den lettere og mere tørre ende såvel som de sødmefulde, krydrede varianter. Heriblandt kan du finde kendte Rhône-vine såsom Côtes Ventoux, Sablet og Côtes du Rhône. Dermed kan du nyde Domaine de Boissan vinene hele året. Vinhuset har vundet flere internationale priser, og vinene er kun til salg hos udvalgte udbydere, hvoriblandt du finder AH Vine. Snyd ikke dig selv for en stor vinoplevelse - køb Domaine de Boissan-vinen hos AH Vine i dag...
 • Barrel 27
  Barrel 27 Amerikanske Barrel 27 er lavet til det hårdtarbejdende folk, der har brug for et øjebliks nydelse. Barrel 27 præsenterer vine i en frisk og nytænkende stil - og med stor humor, omtanke og håndværk. Barrel 27s humor skinner tydligt igennem, når du ser mærkaterne og vinens navn, som hver især er helt unikke - fx "Head Honcho", der er lidt af et muskelbundt, perfekt til store bøffer - også dem af oksekød. Desuden er Barrel 27 indehaver af store vine såsom: Right Hand Man, UnZin, The Daily Red, Pound for Pound etc., hvoraf den typiske drue er Syrah og Zinfandel. Barrel 27 er i høj grad leveringsdygtige, hvis du kan lide den humoristiske stil og kraftige amerikanske vine med en imponerende struktur og smag. Barrel 27 simply your best bet!
 • Bliss
  Bliss Den amerikanske bonde Irv Bliss købte i 1930 en landejendom med 450 hektarer jord, hvor han plantede de første vinstokke, der var spadestikket til Bliss Vineyards. I dag er Bliss ejet af 3. generation, og Bliss er kendt for vine med variation og dybde samt et prisvindende sortiment. Bliss repræsenterer et sortiment, der kombinerer de traditionelle druer med godt håndværk og nytænkning. Således har Bliss skabt fundamentet for deres vingård, som repræsenterer formidable vine, hvor de frugtige toner er det bærende element. Bliss-vinene er typisk lavet på de klassiske druer som Cabernet Sauvignon, Zinfandel, Chardonnay og Sauvignon Blanc. Bliss' sortiment er velegent til de fleste madretter.
 • Jack Rabbit
  Jack Rabbit Den amerikanske Jack Rabbit vingård er kendt for at være friske, rene og sofistikerede vine med et lækkert humoristisk twist. Bare rolig, på trods af navnet er Jack Rabbit vinene 100% fri for gulerødder. Til gengæld skal du ikke smage længe på Jack Rabbit vinene, før du fornemmer en udtalt sødme og friskhed med frugtige noter, der passer rigtig godt til en varm sommerdag. Du kan købe Jack Rabbit som en rød Merlot, rosé White Zinfandel eller en hvid Chardonnay vin. Vi kan garantere, at de forskellige Jack Rabbit vine vil passe godt til de fleste madretter og grøntsager. Jack Rabbit vinene er komblekse uden at blive komplicerede. 
 • Mapuche
  Mapuche Fra Chiles største vindistrikt, Central Valley kommer Mapuche. Den verdenskendte vinønolog, Pablo Morande har bidraget til udviklingen og forfinelsen af Mapuches produktionsmetode og dyrkningsproces. Således har Mapuches vine opnået den høje kvalitet med stærke, individuelle profiler der er skabt ud fra signifikante druer såsom Chardonnay, Carmenere, Cabernet Sauvignon og Malbec. Du kan altså både købe rød-, hvid- og rosévin fra Mapuche, der udemærker sig ved deres afbalancerede aroma og næse. Morande har en helt uovertruffen ekspertise, og var den første vinbonde der startede vinproduktionen i den verdenskendte Casabla Valley, hvor nogle af de mest prestigefyldte chilenske vine i dag produceres.  Velkommen til en verden af smag og store oplevelser. 
 • Lanzerac
  Lanzerac Det prisvindende vinhus Lanzerac er noget helt specielt takket være vinhusets mystik. Vinhuset var nærmest uddød, men i 1980'erne og 1990'erne kom Lanzerac tilbage på markedet med ikoniske flasker og en produktion, der i dag omfatter både røde og hvide vine med stort potentiale. I 1960'erne lancerede Lanzerac verdens første kommercielle tapning af Pinotage-druer. Vinhuset er dog allermest kendt for deres fantastiske rosévin i en smuk, rund flaske med en dyb rubinrød farve, som adskiller sig fra andre rosévine. Lanzerac anvender en række forskellige druer heriblandt Sauvignon Blanc, Cabernet Sauvignon og Chardonnay.  Den Sydafrikanske Lanzerac-vin er noget helt særligt, som passer perfekt til en god anledning.
 • Fish Hoek
  Fish Hoek  Ifølge Bruce Jack, som etablerede Fish Hoek i Cape Town, Sydafrika kan vinene bedst beskrives således: Sydafrika er hvor menneskeheden startede, så hvis vin smager af et sted, må sydafrikansk vin smage som hjem for hele den menneskelig race. Fish Hoek vinstokkene pryder det smukke landskab i Swartland-regionen. Fish Hoek skabes ud fra filosofien om, at enkelthed er det bedste, hvormed vinoplevelsen er skabt. Denne oplevelse vil vare længe efter den sidste dråbe. Smagsoplevelsen af hver af disse Fish Hoek flasker fortæller en historie om Sydafrika, hvor den kompromisløse tilgang til produktionen er funderet på de rene druesorter såsom chardonnay, pinotage, merlot og shiraz. 
 • Martins
  Martins Martins-huset repræsenterer kvalitetsportvine til en god pris! Portvinene er produceret ud fra traditionelle og finere metoder, der giver en velafbalanceret krop. Martins portvinene begejstrer smagsløgene med sine harmoniske indtryk af frugt, vanilje og chokolade. Med Martins får du et flot sortiment, der indeholder Colheita, 10 års portvin, LBV, Tawny, Ruby og White porto. Altså er der en portvin til enhver smag, som kan bruges til aperitif eller til lækre desserter. Martins portvine er kendt for deres blødhed og velafbalancerede struktur, som er ren nydelse for ganen. 
 • Sogevinus
  Sogevinus Portugisiske vine og portvine af højeste kvalitet takket være et innovativt miljø. Disse nøgleord er fundamentet for Sogevinusproduktion bygger på engagement, kvalitet og excellence. Sogevinus Fine Wines fokuserer på højkvalitets portvine og Douro D.O.C vine. For Sogevinus er det vigtigt, at forbrugerne kan mærke vinhusets engagement, når de åbner flasken. Prøv de skønne Sogevinus vine som AH Vine forhandler. 
 • Castello
  Castello Banfi I 1978 blev Castello Banfi grundlagt af de to Mariani-brødre, som fra første spadestik havde visionen om, at skabe en sand "State-of-the-art" vingård. Mariani brødrene allierede sig med Rivella, som var en af Italiens førende ønologer med stor indsigt i markernes righed og potentiale. Castello Banfi er beliggende i Toscana, hvor du finder nogle af de bedste klimaforhold for sangiovese-druen, som er den bærende drue i den kendte brunello-vin. Castello Banfi er meget kendt for deres Brunello-flasker, som er unikke samlervine med store årgange og kæmpe potentiale. Kendtegnet for Castello Banfis vine er deres kraftige og dybe nuancer af bl.a. kirsebær og muskat. Castello Banfis brunello lagres i mindst 36 måneder på egefade, hvorefter de lagres 12 måneder i egen flaske. Først efter 48 måneder frigives Brunello-flasken, hvor du er sikker på en helt fantastisk smagsoplevelse. Denne unikke og eksklusive smagsoplevelse som du vil opleve ved alle Castello Banfi vinene er i mere end 10 år blevet honoreret med titlen "Italiens bedste vinhus".  Du skylder dig selv at prøve en Castello-vin mindst én gang i dit liv...
 • Guasti Clemente
  Guasti Clemente Guasti Clemente er dybt funderet i Piemonte-regionen - en region der særligt er anerkendt for sine barolo-vine. Med eksklusive flasker og årgange understreger Guasti Clemente deres tilhørsforhold til Barolo-regionen. Guasti Clemente udemærker sig med fantastiske årgangsvine af Nebbiolo og Barolo-druer, som i høj grad giver en unik smagsoplevelse. Vinene fra Guasti Clemente er drikkeklar, men kan også med fordel gemmes i kælderen. Hos Guasti Clemente får du helt fantastiske vine til en fantastisk pris. 
 • Paladin
  Paladin Siden 1962 har familien Paladin produceret skønne vine og mousserende vine fra deres vinmark i Toscana. Paladin vingård udemærker sig med prisvindende vine, der forhandles i de beste vinforretninger og restauranter. Paladins succes er bl.a. et resultat af deres egangement, dedikation og hårde arbejde, der har stået på lige siden starten. Paladin er særligt kendt for deres lette, bløde og friske frizzante vine, altså vine med lette bobler, som kan opløfte enhver apperifi eller fiskeanretning. Paladin-vinene er fantastiske friske vine, der behager alle ganer.. prøv selv...
 • Vallebelbo
  Vallebelbo Blandt de førende vinproducenter i Italien finder vi Vallebelbo, som har eksistereret siden 1970'erne. Med rødderne solidt plantet i Piemonte-området i Italien, dyrker og producerer Vallebelbo deres fantastiske vine. De 600 hektarer vinstokke er placeret i det bjergkllædte område, som er særligt kendt for deres vine, oste og trøfler. Vallebelbo anvender kun de fineste druer i deres produktion, som stadig funderer på de gamle vin-håndværkstraditioner.
 • Arione Winery
  Arione Winery Arione Wines er blandt de største vinhuse i Piedmont, hvor de siden 1970 har produceret vin af høj kvalitet og med meget stor passion for vindyrkning. I dag er Arione vinhuset i hænderne på 4. generation, som stadig producerer vin ud fra de gamle traditioner. Dog er fornyelse og innovation nøgleord i produktionen af deres kvalitetsvine. Arione Wines producerer en lang række vine under forskellige brands.
 • Tosti
  Tosti Som resultatet af over 200 års ekspertise kan Tosti pryde sig af et årligt salg på over 15 millioner flakser. Italienske Tosti er et familieforetagende, som i dag er Tosti ejet af 7. generation af Bosca familien. De er således garant for at tradtioner, kultur og produktionsmetoderne foregår efter de bedste standarder. Det er ikke uden grund, at der sælges over 15 millioner flasker årligt, tosti bærer nemlig det højeste kvalitetsmærke i italien, DOCG. Du kan få Tosti-flaskerne i flere varianter heriblandt Asti, Pink Moscato og Prosecco. Dermed får du nogle festlige flasker, der behager ganen og øjet.    
 • Gilberts
  Gilberts Portugal er særligt kendt for deres portvine, hvoriblandt du finder Gilberts, som producerer velafbalancerede smags- og duftindtryk i deres sortiment af portvine. Gilberts portvine har lagret på egefade, hvilket giver en fløjlsblød frugtpower til næsen. Med et sortiment af sofistikerede, elegante og velsmagende portvine, der fremstår med afrundede tanniner. Gilberts tilbyder en variation af bl.a. LBV, Vintage, Tawny, Ruby og White Porto. Således får du en fantastisk smagsoplevelse, der giver en unik oplevelse for ganen. Du kan nyde Gilberts portvine sammen med en cubansk cigar, eller hvis du vil forkæle dine gæster. 
 • Gens Italica
  Gens Italica  500-100 meter over vandet i det solbeskinnede Sicilien finder du Gens Italicas vinstokke, som står flot med de optimale forhold for krydrede vine. Gens Italicas vine er primært varme, fløjlsbløde og behagelige vine fra druer som Syrah, Merlot og Cabernet Sauvignon. Med bløde tanniner og varme, frugtige noter er Gens Italica gode til de fleste retter - og du vil hurtigt opdage, at du ikke kan nøjes med et glas. 
 • Orion
  Orion Orion arbejder ud fra filosofien om, at producere kvalitetsvine til en fair pris. Orion Wines er en stor organisation, der har vinmarker over det meste af Italien. Dermed kan Orion sikre en ensartet vin af høj kvalitet. Ikke desto mindre kan Orion tilbyde et sortiment, der demonstrerer Italiens bredde i smag. Generelt for vinene fra Orion er deres flotte, dybrøde farve med en fantastisk fylde og kompleksitet. Hos AH Vine har vi bl.a. et udvalg af den populære É 100 Per Cento vinserie. Med Orion vine er du sikker på, at kvaliteten er i top.   
 • Antolini
  Antolini Midt i den italienske Valpolicella region finder du Antolini vinhuset, som byder på de helt store klassikere såsom Amarone og Ripasso. Altså nogle vine med kraft og saft, der kan slå benene væk under dig. Produktionen af disse vine med sådan en kaft og intensitet kræver tid og ekspertise, hvilket er noget de to brødre fra Antolini virkelig har forstået. Hos Antolini er de meget fokuseret på at give sig god tid til produktionsprocessen, undgå ressourcespild og bibeholde jordens vitale økosystem. Denne nøjsomme proces giver fantastiske druer, hvor man tydelig fornemmer varmen, krydderierne og sødmen. Antolini producerer bl.a. druer som Corvina og Rodinella, der er kendte druer i Amaronen. Antolini producerer altså vine af høj kvalitet i et fornuftigt prisleje. 
 • Ca´Di Rajo
  Ca'di Rajo I Veneto, Italien finder du Ca'di Rajo vingården, som er smukt placeret i dalen af et bakket landskab, hvor Ca'di Rajos vinstokke omgiver vingården. I dette område fremstiller Ca'di Rajo deres skønne rødvine, hvidvine og mousserende vine, som er lavet på Prosecco druen. Ca'di Rajo værner om de gamle produktionsmetoder, men er samtidig et højteknologisk vinhus med alle de moderne faciliteter. Derfor kan du forvente en kvalitetsvin, når du køber en flaske Ca'di Rajo.
 • Epsilon
  Epsilon Fra Italiens populære nordlige vindistrikt, Veneto finder du Epsilon Wines, som tilbyder et nytænkende sortiment af mousserende vine, der fremstår med et flot og ungt design. Epsilon Wines adskiller sig fra andre ved deres tidsløse og stilede udtryk - en sand perle for både øje og gane. Epsilons nytænkende mousserende bobler med noter af blomster og citrusfrugter. Du får et dejligt udvalg af mousserende vine, der er fremstillet efter den klassiske champagnemetode. Brug epsilon boblerne til en festlig dag.
 • Brunelli
  Brunelli  Hvis Italien er kendt for noget, så må det bl.a. være Amarone-vine. Her er Luigi Brunelli det klassiske amarone-hus, som producerer højkvalitetsvine med de klassiske Valpolicella karaktertræk. Dermed er Brunelli Amaronen en vin i verdensklasse, som forfører dine smagsløg med en levende og rig aroma med toner af mandler og kirsebær. Således fornemmer du tydeligt Corvina-druen, som skaber fundamentet for en perfekt og anderledes vin, der gemmer på nogle helt særlige smagsoplever - som tilfredsstiller selv den mest kræsne gane. 
 • Luciana Cordioli
  Luciana Cordioli  Søger du en vin med store armbevægelser og fantastisk gemmepotentiale, så er Luciana Cordioli-vinhuset stedet du skal lede. Igennem flere generationer har Luciana Cordioli produceret amarone- og ripasso-vine med stort potentiale. Her har du vine, der vil tiltale selv den mest kræsne kender af Veneto-vine. Luciana Cordioli vinene produceres efter de klassiske og traditionelle metoder, hvormed du er sikker på at få en helt unik smagsopleve, som du sjældent vil glemme.
 • Frey Sohler
  Frey Sohler Den familieejede vingård, Frey-Sohler som i dag ejes af Damien og Nicolas Sohler. Gården er i dag beliggende lidt syd for Strasbourg. Frey-Sohler producerer skønne Alsace-vine, som er anerkendte både nationalt og internationalt. Vinstokkene til Alsace-vinen fra Frey-Sohler er dyrket i det klippefyldte terræn ved Chateau de l’Orgenbourg ved Rittersberg. Frey-Sohler har 29 hektarer vinstokke, hvor den dominerende drue er Riesling.  
 • Domaine Seguinot
  Domaine Séguinot Hos Domaine Séguinot er det primære fokus på chardonnay-druen, som er kerneingrediensen i chablis-vinen. Domaine Séguinot er specialister i produktionen af chablis. Derfor kan du være sikker på at få en særdeles karakteristisk og velafbalanceret chablis, når du vælger en fra Domaine Séguinot. Midt i Frankrigs centrale Chablis-region finder du den sydvendte vingård med 16 hektar vinmarker. Séguinot vingården ligger tæt op ad Serein-floden, hvilket giver druerne en helt unik karakter. Domaine Séguinots historie stammer fra det 16. århunderede, hvorfor de i dag kan tilbyde en fantastisk chablis med lethed og elegance samt en smuk finish. Prøv en chablis fra Domaine Séguinot på en varm sommerdag. 
 • Besserat de Bellefon
  Besserat de Bellefon Besserat de Bellefon har en historie, der stammer fra 1843, hvor Edmond Besserat grundlagde Besserat de Bellefon. Besserat blev hurtigt kendt i hele Frankrig for sine ekseptionelle cuvées, som blev anvendt blandt førende hoteller og restauranter i Frankrig. Besserat de Bellefons ikoniske flasker er noget helt særligt, takket være deres unikke produktionsmetode. Normalt skal en champagne gære to gange i løbet af processen, men hos Besserat gærer champagnerne kun én gang. Således får Besserat champagnerne en unik, let friskhed med masser af frugt og sødme og helt uden bitterhed i eftersmagen. Besserat de Bellefon er altså kendt for deres helt exceptionelle og ikoniske champagner, som i dag serveres på mere end 100 Michelin-restauranter.  Nyd den franske Besserat de Bellefon champagne ved en særlig lejlighed. 
 • Condamine Bertrand
  Condamine Bertrand En lang framiliehistorie på Condamine Bertrand slottet giver i dag et stort sortiment af vine, der er produceret efter den klassiske franske tradition. Condamine Bertrand er placeret i det franske Languedoc-område, som i høj grad er kendt for sine dybe, varme og fyldige vine. Languedoc er et anerkendt vin-område med optimale betingelser for vinstokkene. Derfor indeholder dette område også flere vinmarker end hele USA. Condamine Bertrand dyrker en række af de kendt druer såsom shiraz, merlot, cabernet sauvignon og sauvignon blanc. Og med varianter som Baron de Montgaillard får du en fantastisk vin til attraktive priser. Blandt Condamine Bertrands udvalg kan du også finde den udsøgte Elixir vin, der kun produceres i et begrænset antal. Lad dine smagsløg forføre af Condamine Bertrands store vine. 
 • Reuter Dusemund
  Reuter Dusemund Højt på de solrige bakker i det tyske Mosel-område finder vi familien Reuter Dusemund, som siden 1624 har fremstillet vin i Brauneberg. Med vinstokkke nær Moselfloden producerer Reuter Dusemund særligt Riesling-druer. Vinmarkerne er drevet af vin-ønolog, Jürgen Dusemund, som er 2. generation i Reuter Dusemund familieforetagendet. De producerer primært riesling hvidvin, men er også kendte for den særlige Eiswein/icewine. 
 • Brochelle
  Brochelle Brochelle producerer ikke vin for sjov. Her får du en Californisk vin med en helt særlig slagkraft. Faktisk ventede Brochelle 13 år på at frigive deres første chardonnay hvidvin. Den skulle være perfekt, før verden skulle præsenteres for Brochelle - og den blev mere end perfekt. Brochelle er i dag kendt for sine eksklusive prisvindende vine fra det solrige californiske klima. Du vil ikke fortryde dit bekendtskab med Brochelle-vinene, som har et fantastisk potentiale og kun produceres i et ekstremt lille oplag. Brochelle vinene er til dig, der ønsker noget helt særligt. 
 • Lake Chalice
  Lake Chalice Fra New Zealand finder du historien om to windsurfere, der i 1989 startede deres egen vinproduktion i det stenede terræn ved Lake Chalice. Vinhuset, Lake Chalice er i dag blandt de få privatejede vinhuse. Området er kendt for Marlborough-druen, som også er kerneingrediensen i Lake Chalice' vine - både i hvidvinene og rødvinene. Lake Chalice producerer i dag prisvindende vine, som tydeligt bærer præg af klimaet, hvor varme dage kombineres med kølige nætter, hvilket giver en helt unik vin, som vibrerer af smagsindtryk på tungen. Giv dig selv denne unikke smagsoplevelse.
 • Australian Domaine Wines
  Australian Domaine Wines Under et samlet label, Australian Domaine Wines, står Barletta-brødrerne, som siden 1998 har været synonym med passionerede rødvine af eksklusiv kvalitet. De eksklusive vine fra Australian Domaine Wines er produceret på kendte druer såsom zinfandel, merlot, shiraz og cabernet sauvignon fra Mc Laren-dalen. Vinene er produceret i et begrænset oplag, og er kendetegnet ved en siknifikant karakter i både duft, smag og kvalitet. Australian Domaine Wines er indehaver af de store vine som The Hattrick, Deaf Galah og Aliance, hvor du virkelig får vine med en fantastisk dybde og struktur. Gå ikke glip af den store smagsoplevelse, som Australian Domaine Wines kan give dig. 
 • Purple Cowboy
  Purple Cowboy  Fællesnævneren for de unge vinavlere der startede Purple Cowboy er rødvin og rodeo, hvorfor navnet Purple Cowboy. Her får du vine med kant, der emmer af god humor. Purple Cowboy stammer fra det solrige Californen og er beregnet den tørstige cowboy. Med druer som Cabernet Sauvignon passer Purple Cowboy vinene perfekt til BBQ- og grillmad, da du får et frugtigt muskelbundt af en vin. Udover at være en alletiders grillvin og rodeovin, er Purple Cowboy også en del af projektet Tough Enough To Wear Pink, som støtter kampen mod brystkræft.  Så spænd hjelmen og prøv de store, maskuline Purple Cowboy vine. 
 • Santa Barbara Winery
  Santa Barbara Winery Fra USA producerer Santa Barbara Winery prisvindende vine. Santa Barbarra er et velkendt vinhus, der er kendt for sine blandingsvine af druer som Zinfandel, sangiovese etc. Santa Barbara Winery er funderet i 1962 og er et af de første kommercielle vinhuse, der startede efter et amerikansk alkoholforbud. Oprindeligt importerede vinbonden, Pierre Lafonde, druer fra Frankrig, i dag er Santa Barbara Winery dog selvforsynende. 
 • Cantina Vecchia Torre
  Cantina Vecchia Torre Cantina Vecchia Torre producerer vine ud fra mottoet: Value for Money. Siden 1959 har de fremstillet omkring 2.500.000 flasker kvalitetsvin fra deres 1100 hektar vinmarker. Med respekt for traditioner og kulturen er Vecchia Torre i dag blandt Alpulia-egnens mest succesfulde virksomheder. Denne respekt er dybt forankret i Vecchia Torres produktionsmetode og udvælgelse af druer. Blandt Vecchia Torres primære druer findes Negroamaro, Primitivo og Malvasia. Ved Vecchia Torre får du virkelig kvalitet for pengene. 
 • Cantine Pliniana
  Cantine Pliniana Som en del af Pliniana finder vi Messapo vinhuset, som er kendt for sine store primitivo og negroamaro vine. Pliniana er en vinklynge, der samler omkring 800 vinproducenter i DOC Primitivo di Manduria. Det er et netværk, der er kendt for deres innovative vine i en kontinuerlig dyrkningsproces, som de har været kendt for i over 50 år. 
 • Cantina Castelnuova Del Garda
  Cantina Castelnuova Del Garda Endnu et italiensk koorperativ, der samler 260 producenter med 1200 hektar vinmarker, som findes i det bakkede terræn i Garda-regionen. Cantina Castelnuova Del Garda er grundlagt i 1959, der sikrer de bedste druer såsom Merlot og Corvina. Således får du en fantastsisk vin, når de kommer fra Cantina Castelnuova Del Garda. 
 • Summerbird Chokolade
 • Domenico Winery
  Domenico Winery Domenico Winery er et familiefirma som driver virksomhed I San Carlos, Californien. De er specialiseret i italienske vine og har lavet prisbelønnede vine i mere end 20 år! Deres vingård ligger i Sierra Foothills i Amador County, Californien, hvor de blandt andet dyrke to slags vine, Syrah og Primitivo, fra et enkelte mark. Domenico Winery dyrker mere end 20 forskellige typer førsteklasse vindruer fra andre AVA- områder (American Viticultural Areas) i Californien, herunder Napa Valley, Somoma Coast, Santa Cruz  Mountains, Shenandoah Valley, Lodi og Woodbridge.
 • Bodegas del Medievo
  Bodegas del Medievo De spanske vine fra Bodegas del Medievo, beliggende i Aldeanueva de Ebro, stammer fra arealer, hvis indehavere også er partnere af vingården. Deres vinmarker er specielle, fordi de besidder de ekstraordinære egenskaber, der stammer fra områdets unikke klima og jordbund. Efter en omhyggelig fremstillingsproces opnår vingården vinene, der typisk kendetegner La Rioja, fra de unge, friske og frugtagtige rækkevidde og den storslående Medievo Crianza, Reserva og Gran Reserva til den bedste kvalitets rækkevidde Tuercebotas. For nyligt har Bodega del Medievo udvidet deres sortiment af vine med en traditionel Crianza, en varm vin med middelhavsstil som bliver kaldt ´Medievo Notes´ Tradition og avant-garde spiller en stærk rolle på Bodegas del Medievo. Når man går en tur gennem de forskellige bugter af Bodega del Medievos vinkælder, bliver man helt overvældigt af de skinnende rustfri ståltanke. Disse ståltanke viser, at nogle vine bliver fremstillet med de nyeste teknologier. Til gengæld bliver Crianza fremstillet i de meget nye men traditionelle Amerikanske og Franske egetræsfade, hvilket giver vinene distinkte aromaer og en dejlig røget smag.
 • Domaine de Mutellus
 • Domaine Chevalier
 • Domaine Borgeot