Vine

Der er 186 varer.

Vine

Vi har vin i alle dens forunderlige afskygninger. Vi har røde, hvide, rosé, mousserende og dessertvine. Vi har vin fra alle de store europæiske vinlande som er Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, og Tyskland. Vi har også et hav af oversøiske vine fra Chile, Argentina, Californien/USA , Sydafrika, Australien og New Zealand.

Er du særlig begejstreret for et vinland eller en bestemt druesort, så kan du bruge vores søgefunktion og hurtigere finde en vin efter din smag. 

Underkategorier

 • Rød
  Rødvine Fantastiske rødvine fra hele verdenen. AH Vine - Vinimport, importerer rødvine fra det meste af verden. Vi kan bl.a. nævne Fish Hoek Pinotage fra Sydafrika, Purple Cowboy Cabernet Sauvignon fra USA, Barrel27, Condamine Bertrand fra Languedoc i Frankrig, Cabaletta fra Tenute Fiorebelli efter appassimento metoden "let tørret druer", til store lækre Amarone-vine fra Italien. Vin-verdenen er uendelig og fuld af fantastiske oplevelser.
 • Hvid
  Hvidvine Hvis Cabernet Sauvignon er kongen over alle røde druer, må Chardonnay siges at være det for de hvide, for den giver konstant fremragende, rige og komplekse hvidvine. Det er en meget alsidig drue, som dyrkes med gode resultater i store dele af verden. I Champagne anvendes den til Blanc de Blancs. I Australien, New Zealand og USA laver de ligeledes glimrende Chardonnay-vine. AH Vine repræsenterer et bredt udvalg af hvidvine. Du kan bl.a. finde Pinot Blanc, Pinot Gris, Riesling, Pinot Grigio og Rivaner samt Kerner druerne fra tyskland eller Sauvignon Blanc fra New Zealand. Hvidvin er fantastisk!
 • Mousserende
  Mousserende vine Mousserende vine fremstilles ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. De mest kendte mousserende vintyper er den franske champagne fra det franske vindistrikt Champagne, Crémant d'Alsace, Cava fra Spanien og Prosecco fra Italien. AH Vine repræsenterer vine fra bla. Tosti, Frey-Sohler, Besseart de Bellefon m.fl. 
 • Rosé
  Rosévin Når en rosévin passer til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH vine til at drikke mere rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif eller til lette fiskeretter - I det hele taget hele foråret og sommeren igennem. Rosévine fremstilles af blå druer præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Alt efter hvor lang tid drueskindet har kontakt med druemosten jo mørkere rosévin.Hos AH Vine finder du et bredt udvalg af rosévine fra Frankrig, Chile, Sydafrika, Italien og USA af god kvalitet til prisen. Druevalget falder oftest på druerne Granache, Syrah, Mouvedre, Pinot, Noir, White Zinfandel og Pinotage.
 • Dessert
  Dessertvine og Portvine Dessertvine kan forene og omslutte desserten til perfektion. Som en kanon-salut efter en perfekt middag. Intet er smukkere end hvis desserten og vinen som serveres dertil, går hånd i hånd. Herunder finder du AH Vines dessertvine udvalg - vi har alt fra Portvine fra Portugal til sødmefulde Recioto vine fra Italien og Icewine fra Tyskland.
 • TUSSOCK JUMPER
  Tussock Jumper by AH vine Til den nysgerrige vindrikker er Tussock Jumper det perfekte valg. Spring fra vin til vin og og bliv en del af Tussock Jumper.Det let genkendelige brand gør det nemt når du møder en Tussock Jumper.Her får du kvalitetsvin fra alle verdensdele til HELT rigtige priserAlle vine er flaskede hvor druerne gror for at bevare det autentiske og ikke mindst den gode smag.Vi har klædt vinene godt på, for at give dig den absolut bedste vinoplevelse.Velkommen til hele verden.   
 • Alkoholfri vin
  Efterpørgslen på alkoholfrie vine er stigende, ofte har vi oplevet at kvalitet og smag er svingende, desværre mest i den forkerte retning. Derfor har AH vine gjort sig umage for at finde nogle alkoholfrie vine som rent faktisk smager godt.