Mousserende

Der er 35 varer.

Mousserende vine

Mousserende vine fremstilles ved sekundær fermentering af hvidvin, hvorved der dannes kulsyre. De mest kendte mousserende vintyper er den franske champagne fra det franske vindistrikt Champagne, Crémant d'Alsace, Cava fra Spanien og Prosecco fra Italien. AH Vine repræsenterer vine fra bla. Tosti, Frey-Sohler, Besseart de Bellefon m.fl. 

Underkategorier

  • Frankrig
    Mousserende vine fra Frankrig Mange mennesker omtaler ofte vine med bobler som Champagne. Men det er ikke alle mousserende vine, der har lov til at bruge navnet Champagne. I Spanien hedder de oftest Cava, i Italien Spumante, prosecco. Ja, selv i Frankrig er der flere navne for mousserende vin f.eks. Cremant. Fælles for alle er, at de er festlige bobler. Kvaliteten af en mousserende vin måles primært på størrelsen af boblerne. Jo mindre boblerne er, desto bedre kvalitet. Top mousserende vine fra AH Vine er Cremant fra Frey-Sohler, Alsace eller den fantastiske Champagne fra Besserat de Bellefon.
  • Italien
    Mousserende vine fra Italien Mange mennesker omtaler ofte vine med bobler som Champagne. Men det er ikke alle mousserende vine, der har lov til at bruge navnet Champagne. I Spanien hedder de oftest Cava, i Italien Spumante, prosecco eller blot Frizzante. Ja, selv i Frankrig er der flere navne for mousserende vin f.eks. Cremant. Fælles for alle er, at de er festlige bobler. Kvaliteten af en mousserende vin måles primært på størrelsen af boblerne. Jo mindre boblerne er desto bedre kvalitet. Top mousserende vine fra AH Vine er Paladin, Veneto eller den fantastiske Champagne fra Besserat de Bellefon.
  • Spanien