Rosé

Der er 13 varer.

Rosévin

Når en rosévin passer til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH vine til at drikke mere rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif eller til lette fiskeretter - I det hele taget hele foråret og sommeren igennem.


Rosévine fremstilles af blå druer præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Alt efter hvor lang tid drueskindet har kontakt med druemosten jo mørkere rosévin.
Hos AH Vine finder du et bredt udvalg af rosévine fra Frankrig, Chile, Sydafrika, Italien og USA af god kvalitet til prisen.
Druevalget falder oftest på druerne Granache, Syrah, Mouvedre, Pinot, Noir, White Zinfandel og Pinotage.

Underkategorier

 • Tyskland
  Rosévine fra Tyskland Når en rosévin passer til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse. Der skal lyde en stor opfordring fra AH vine til at drikke mere rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif eller til lette kød og fiskeretter etc.Rosévine fremstilles af blå druer præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve.Ofte er "billige" rosévine frugtige og let drikkelige. De kan også kendes på en flot rød farve. Disse rosévine er gode at drikke uden mad til. De lidt dyrere rosévine passer ofte godt til mad og har som regel en lidt lysere farve. Hos AH Vine finder du et udvalg af Tyske rosévine af god kvalitet til prisen. I Tyskland falder druevalget oftest på Pinot Noir (Spätburgunder) eller en blanding med evt. Riesling eller Rivaner druen.
 • Frankrig
  Rosévine fra Frankrig Når en rosévin passer til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH vine til at drikke mere rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif eller til lette fiskeretter etc.Rosévine fremstilles af blå druer præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Ofte er "billige" rosévine frugtige og let drikkelige. De kan også kendes på en flot rød farve. Disse rosévine er gode at drikke uden mad til. De lidt dyrere rosévine passer ofte godt til mad og har som regel en lidt lysere farve. Hos AH Vine finder du et udvalg af franske rosévine af god kvalitet til prisen. I Frankrig falder druevalget oftest på Granache, Syrah, Mouvedre og Pinot Noir.
 • Spanien
 • USA
  Rosévine fra USA Når en rosévin passer perfekt til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH Vine til at drikke mere rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif, eller til lettere fiskeretter etc.En rosévin fremstilles af blå druer præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Ofte er "billige" rosévine frugtige og let drikkelige. De kan også kendes på en flot rød farve. Disse rosevine er gode at drikke uden mad. USA passer ofte godt til mad og har som regel en lidt lysere farve. Hos AH Vine finder du et udvalg af amerikanske rosévine af god kvalitet til prisen. I USA falder druevalget oftest på Granache, Syrah og Mouvedre.
 • Chile
  Rosévine fra Chile Når en rosévin passer perfekt til formålet, så får man ofte en stor dejlig vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH vine til at drikke mere Mapuche rosévin. Rosévine som velkomstdrik, aperitif, eller til lette fiskeretter etc.Ofte er "billige" rosévine frugtige, velduftende og let drikkelige. De kan også kendes på en flot rød farve. Disse rosevine er gode at drikke uden mad. De lidt dyrere rosevine passer ofte godt til lidt kraftigere mad, og har som regel en lidt lysere farve. Vininfo: En rosévin fremstilles af blå druer, præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Hos AH Vine finder du et udvalg af rosévine bla. fra producenten Mapuche, hvor du får en god kvalitet til prisen. I Chile falder druevalget oftest på Carménere, Malbec m.fl.
 • Sydafrika
  Rosévine fra Sydafrika Når en rosévin passer perfekt til formålet, så får man ofte en stor dejlig duft og vinoplevelse, og der skal lyde en stor opfordring fra AH Vine til at drikke mere rosévin evt. fra Sydafrika. Rosévine som velkomstdrik, aperitif, eller til lette fiskeretter etc.En rosévin fremstilles af blå druer, præcis som rødvin. Druemosten har en kortvarig kontakt med drueskindet, hvilket giver rosévinen farve. Ofte er "billige" rosévine frugtige, velduftende og let drikkelige. De kan ofte kendes på en flot rød farve. Disse rosevine er gode til at drikke uden mad. De lidt dyrere rosévine passer ofte godt til lidt kraftigere mad, og har som regel en lidt lysere farve. Hos AH Vine finder du et udvalg af rosévine bla. fra producenten Fish Hoek af god kvalitet til prisen. I Sydafrika falder druevalget oftest på Pinotage, Shiraz m.fl.